2014-10-20 09:16:48• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma a szokásosnál is érzékenyebb lehet

Napi horoszkóp október 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Szűz jegyében áll, ami egyfajta lassúságot kölcsönöz ennek a napnak. Ne tervezzen túl sok mindent mára, adja át magát a kikapcsolódásnak – ha teheti, csapja hozzá a hétfőt a hétvégéjéhez, töltse olyasmivel az idejét, amihez kedve van, pihenjen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Szűz jegyében áll. Most kiválóan átlátja a legbonyolultabb helyzeteket is, tudja, hogy mi fontos, és mi kevésbé, és helyes döntéseket hoz. Vigyázzon, hajlamos lehet arra, hogy tévedhetetlennek tartsa magát! A saját projektek beindítására nem alkalmas a mi nap, azt halassza későbbre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a Plútónak köszönhetően megtörténhet, hogy felkeléskor arra gondol, ami nem olyan jó az életében, például az adósságaira, vagy arra, ahogyan partnere viselkedett utoljára önnel szemben. Próbálja meg ezt a kellemetlen érzést csupa kellemes, jól működő dolog felidézésvel felülírni!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Amikor ma felébred, csodálkozva kérdezheti magától: „hogy lehet, hogy ilyen jól érzem magam?” A válasz az égre van írva: a Hold a barátságos Szűz jegyében áll, a Jupiterrel, a szerencse bolygójával kapcsolódik. A csapatmunkának kedvez a mai nap, ma brillírozhat az értekezleteken, megbeszéléseken. Ne rejtse véka alá a jó ötleteit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A hét a Szűz jegyében álló Holddal indul, ami kissé önt is lelassítja, így nem kezdheti annyira dinamikusan ezt a hetet. Nem volna azonban igazi Oroszlán, ha nem tudná kezelni ezt a helyzetet: határidő módosítással, a feladatok priorizálásával, részfeladatok elvégzésével segíthet magán!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma nagyon kedvező helyzetben áll, ami nyugodttá és magabiztossá teszi önt. Szinte gombnyomásra ki tud kapcsolni, és erre a képességére szüksége is lesz ma, mert lesznek a környezetében olyanok, akiknek jól jön majd az ön hidegvére és nyugalma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a hét elején a Szűz jegyében áll, ami igen kedvező az ön számára. Hétfőn délután egy holdszünet nehezítheti a dolgát, jobb, ha nem most fog bele ötletei megvalósításába, és azt se engedje, hogy mások belehajszolják ebbe! Mindent csak lépésről lépésre, és amikor itt az ideje - legyen ez a mottója!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Amint reggel felébred, legszívesebben azonnal visszadőlne aludni. Ennek többek között a Szűzben álló Hold az oka, ami ráadásul délután szünetet is tart. Ha ma feltétlenül dolgoznia kell, akkor legalább munka után menjen el kikapcsolódni, és csináljon olyan dolgokat, amikhez valójában fűlik a foga!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A hét a Szűz jegyében álló Holddal és egy délutáni holdszünettel kezdődik. Ez éppen a kellemesebb fajtából való: álmodozásra, egy képzeletbeli szép, új világ felépítésére indíthatja önt. Ha mindeközben mégis dolgoznia kell, legalább az este ne sajnáljon magától egy kis kikapcsolódást, örömöt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hét kezdete nem lesz egyszerű: még hat a múlt heti Szaturnusz-Jupiter kapcsolat, ami nehézzé és fáradságossá teszi a mai napot. Valószínűleg sok minden kedvezőtlenül alakul. Ha csak sodródik, és nem kontrollálja az eseményeket, a csillagok nagyon sok kellemetlenséget tartogathatnak az ön számára!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A hét a Szűz jegyében álló Holddal indul, ami a tisztánlátáshoz segíti önt. Most pontosan felismerheti, hogy ki az, akiben megbízhat, és ki az, akiben nem. Figyeljen a jelekre, mert ma sok felesleges terhet jelentő hamis kapcsolattól szabadulhat meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma a szokásosnál is érzékenyebb lehet a spirituális dolgokra: meditáljon, nyissa meg elméjét és szívét az új tapasztalatok előtt! Az ilyenkor támadt gondolatok és érzések, hosszú távon is nagy hatással lesznek az életére!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: